| Tekstovi na Turbo - Folk zvezdite | |
|
|
Автор | Порака |
---|
James_Bond_0 Модератор
Број на мислења : 168 Age : 35 Registration date : 2007-10-08
| Предмет: Tekstovi na Turbo - Folk zvezdite Саб Јан 05 2008, 18:37 | |
| Ceca Raznatovic - I bogati placu
Nikad mi nisi bio dovoljan Htela sam zivot, lak i siguran Da svojom srecom, sve mu prkosim e da bar jednom srce i to okusi
Haljina duga, svilen beli sal, pepeljuga bi da napusti svoj bal Kamen na ruci suze ne slusa voli te tvoja prostakusa
Refren I Bogati placu zasto ne, teku im suze biserne, u bolu su svi rodjeni jednakim
I Bogati placu zasto ne, ali ih niko ne cuje, u zivotu je sve mac sa ostrice dve
Prema nebu sam poletela do samih zvezda gde je svemu kraj Da padnem ja bih pala ponovo pravo u tvoj zagrljaj
Refren | |
|
| |
Sky Admin
Број на мислења : 313 Age : 35 Location : SuOtO MaALo Registration date : 2007-10-08
| Предмет: Re: Tekstovi na Turbo - Folk zvezdite Саб Јан 05 2008, 18:41 | |
| еј еј еј..... како ви баш текна на оваа тема лелеле....... | |
|
| |
James_Bond_0 Модератор
| Предмет: Re: Tekstovi na Turbo - Folk zvezdite Саб Јан 05 2008, 18:43 | |
| Aca Lukas - Istina je da te lazem
Subota je, pijem sam u kafani ceo dan kiselu vodu, kiselu vodu kad od nekud evo ti Boze hteli bi te svi ides pravo za moj stol pitas je li slobodno
Samom sebi kazem ja a ti lepa ko iz sna pored mene sedis tu a ja pijem samo nju kiselu vodu, kiselu vodu a ti me gledas ko znacajno
Pitas jasno ko dan hocemo li u stan ili u auto moj mene obliva znoj ti bi hotel zar ne ili motel zar ne voleo bih te, razbio bih te
Ali je pijem ceo dan kiselu vodu, kiselu vodu nisam los, nisam zao ali sebe mi je zao koji hotel koji stan
Gde cu sada s tobom ja sta cu sada s tobom ja kad je sve na meni lazno dok se lice pravi vazno i ovaj Rolex je fals i moja prica da sam bogat sve je fol
A ti mislis volim nju volim ovu otmenu kiselu vodu, kiselu vodu a ja volim Viski i rado ga se secam
Kad bi znala ko sam ja (4x)
Refren Ne prilazi, ne prilazi sa mnom u noc ne odlazi ni kelneri ni devojke ne vole takve momke nije ovo stol za dvoje skloniste je ovo moje zato se okreni i ne prilazi
Tri na karte uvek dodam kada hocu da se prodam kradena su moja kola sobu delim pola, pola ne lazem te kad ti kazem istina je da te lazem
Kad bi znala ko sam ja da su dzepovi mi prazni da me jure ljudi razni i da samo cekam bruku i sebe mi je zao i tebe mi je zao
Pitas jasno ko dan da li idemo u stan ili u auto moj mene obliva znoj ti bi neki hotel sa vodenim krevetom koji hotel, koji stan
Ama gde cu s tobom ja kad je sve na meni lazno dok se lice pravi vazno i Rolex je fals i maska je sve ja bih te voleo, ja bih te razbio ali ja pijem ko za sram kiselu vodu kad bi znala ko sam ja ubila bi se, ubila bi se
Refren | |
|
| |
James_Bond_0 Модератор
| Предмет: Re: Tekstovi na Turbo - Folk zvezdite Саб Јан 05 2008, 18:46 | |
| Sasa Matic - Kralj izgubljenih stvari
Ponekad sanjam te u snovima se gubim ali se probudim cim krenem da te ljubim
Vise se tela tvog ne oseca toplota budim se u hladnim rukama zivota
Jer sve sto prodje sve sto jednom prodje kao po kazni uvek vraca se a kad se vrati, jednom kad se vrati dodje da prodje i opet secas se
Svakog si jutra bolje nego sutra a svaka noc je uvek presudna jer hiljadu ti stepenika treba do vrha a jedan jedini do dna
Refren I bolje da se ne vidimo nikad ne zivimo u istom vremenu ja imam proslost, ti imas buducnost snovi su izmedju
I bolje da se ne vidimo vise jer shvatili bi tad u isti cas da sve je ovo, sve je ovo moglo da prodje i bez nas
Bolje da nikada i nista nije bilo da sam precutao sve sto je srce krilo
Zato se ne vracaj tisinu mi ne kvari pusti da budem kralj kralj izgubljenih stvari
Jer sve sto prodje sve sto jednom prodje kao po kazni uvek vraca se a kad se vrati, jednom kad se vrati dodje da prodje i opet secas se
Svakog si jutra bolje nego sutra a svaka noc je uvek presudna jer hiljadu ti stepenika treba do vrha a jedan jedini do dna
Refren | |
|
| |
James_Bond_0 Модератор
| Предмет: Re: Tekstovi na Turbo - Folk zvezdite Саб Јан 05 2008, 18:47 | |
| Haris Dzinovic - I tebe sam sit kafano
Kad me slome sve samoce u kafanu ja cu poci
Pogazicu obecanja prevaricu osjecanja lumpovacu cijele noci (2x)
Refren I tebe sam sit kafano da bogda se zapalila
Ona me je ostavila zbog vina me napustila sta mi radis dano, dano (2x)
Cigani mi lome dusu sviraju mi pjesme njene
Sjecaju na prosle dane diraju mi uspomene zbog ljubavi izgubljene (2x)
Refren
Kafana je moja tuga ali bez nje necu moci
Godinama varam boga kajacu se znam zbog toga vino ce mi glave doci (2x)
Refren
Zbog vina me napustila prokleta si, hej kafano | |
|
| |
James_Bond_0 Модератор
| Предмет: Re: Tekstovi na Turbo - Folk zvezdite Саб Јан 05 2008, 18:51 | |
| Dzej Ramadanovski - I zene vole mushkarce
Zene vole muskarce muskarci vole zene pa zasto onda, zasto ne volis i ti mene
Curice vole decake decaci se sa njima zene pa zasto onda, zasto ne podjes i ti za mene
Refren Pa da, padaju zvezde legli su svi pocinju slatki ljubavni sni dodji, brojim do tri
Pa da, pa da bilo bi super veruj mi ti da nocas radis sto rade svi dodji, brojim do tri (2x)
Za dobre je curice voda za dobre decake vino kad pomesas vodu i vino dobijes nesto fino
Neko voli zelene ja jabuke volim crvene uvek je nesto za nekog a ti si samo za mene
Refren
Pa da, pa da bilo bi super veruj mi ti da nocas radis sto rade svi dodji, brojim do tri (2x)
Pa da, pa da, pa da | |
|
| |
James_Bond_0 Модератор
| Предмет: Re: Tekstovi na Turbo - Folk zvezdite Саб Јан 05 2008, 18:56 | |
| Lepa Brena - Ucenici
E, vala za mene skola bila nije, ni opasni uca sto pruticem bije
Dok su odlikasi vidjeni na delu, s curicama ja sam trckala po selu
Refren Ucenici, mucenici, ljubim vam soj, direktori, profesori, niste moj broj, daj Boze zdravlja i radosti i koji dinar u mladosti
Na 100 fakulteta slao me je tata, da mi budu veci i pamet, i plata
I dok je zbog mene zaradio bore, na igranci ja sam ucila do zore
Refren
Od mene se tada svi redom odrekli, vaspitne metode na meni ispekli
I dok su zbog mene svi gubili nadu sa momcima ja sam setala po gradu
Refren | |
|
| |
Sky Admin
Број на мислења : 313 Age : 35 Location : SuOtO MaALo Registration date : 2007-10-08
| Предмет: Re: Tekstovi na Turbo - Folk zvezdite Саб Јан 05 2008, 19:34 | |
| Затворено од пазарна инспекција | |
|
| |
NikolaNik Admin
Број на мислења : 335 Age : 35 Location : Кај Маршалот Тито Registration date : 2007-10-07
| Предмет: Re: Tekstovi na Turbo - Folk zvezdite Саб Јан 05 2008, 19:35 | |
| - Sky напиша:
- Затворено од пазарна инспекција
хехе. Јака финта другар | |
|
| |
Sky Admin
| Предмет: Re: Tekstovi na Turbo - Folk zvezdite Саб Јан 05 2008, 19:36 | |
| - Sky напиша:
- Затворено од пазарна инспекција
- NikolaNik напиша:
хехе. Јака финта другар Yes Of course | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Tekstovi na Turbo - Folk zvezdite | |
| |
|
| |